lørdag den 17. november 2012

Nyt.. eller gammelt!Jeg synes at loppemarkeder er hyggelige, man kan gå og beundre alle de smukke ting som folk har gemt på. Nogle gange bliver jeg fristet og da jeg var afsted sidste weekend måtte jeg overgive mig og købe disse skønne ting. Rosti Mepal æggebæger i orange, som jeg har haft i mit barndomshjem, dog i brune. De vakte skønne minder om morgenstunder i familiens favn. Verner Panton lampen er så smuk, den giver et behageligt lys og jeg har ønsket at den skulle stå i mit hjem længe. Da jeg kom forbi den på markedet strøg et flygtig tanke forbi om et eventuelt køb, men 850,- var alligevel mere end hvad jeg havde medbragt. Alligevel tilbød jeg manden 450,- og vi endte med en handel - til stor fornøjelse for mig. Nu er den tændt hver aften, bare fordi jeg kan.

4 kommentarer:

 1. Sikke dejlige loppefund. 450 for en Verner Panton lampe... det syntes jeg er et godt køb! Elsker også bare den lampe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk at du også synes at det var et godt køb, for jeg var en smule i tvivl da jeg havde købt den. Man ved aldrig med sikkerhed når man køber lopper - nogle gange er man heldig andre gange ikke så heldig. ;)

   Slet
 2. Begge dele har været i mit barndomshjem også :) Så forstår godt følelsen, min søster hapsede dog lampen her da hun flyttede sidst (så nu er der ingen lamper i mit værelse derhjemme hmmm).
  Og mine forældres æggebægre er også brune. De er i øvrigt fantastisk funktionelle de bægre.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må tage det bedste med fra vores barndom :) Og du har ret, æggebægerne er praktiske og så gør det ikke spor at de har noget affektionsværdi. Godt tænkt af søster, at flytte sidst!

   Slet