lørdag den 27. oktober 2012

Klar-parat-vinter



Nu kan sneen bare komme an, for nu har mindste pige nemlig varme om ørene. Opskriften er gratis i mange størrelser hos Pickles og det er jeg taknemmelig for. Det er nemlig en lækker hue som bliver resulatet. Garnet har jeg købt ved min lokale garnkælder og jeg er tilmed så heldig at drops har tilbud på alt alpaca garn frem til slut november. Så i mit hoved har jeg allerede lavet to veste til kravlemusen og en trøje til undertegnede.

4 kommentarer:

  1. Hvor er den fin Katrine :) Lækkert med lidt projekter i den kolde tid, jeg har også luret tilbuddet hos Drops. Så produktionen af veste og huer er i gang :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Stinne, når et sådan tilbud melder sig, så bliver man hurtigt inspireret :) Jeg købte noget alpaka og silke garn som jeg varmt kan anbefale.

      Slet
  2. Hvor er den bare fin Katrine! Hvilket garn brugte du til denne? Og lukker den tæt i strikket? Altså så vinden ikke suser lige ind i ørerne. ;)

    Hun er mega kær med den i øvrigt. Hvad størrelse strikkede du den i?

    KH

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tine, tak for de søde ord. Hun kan også godt lide at have den på, og det var måske min største bekymring. Jeg strikkede i garn fra drops "Nepal" 65% uld 35% alpaka og størrelserne er ret små i det, så jeg lavede den i str. 1 år. Den er god i formen, sidder tæt til hovedet og jeg har sørget for at lukke løst af, så den strammer ikke for meget i kanten ved hovedet. Den er overskuelig i opskriften, og jeg endte også med at lave to, den ene desværre for lille. Så fat pindene ;)

      Slet