onsdag den 3. oktober 2012

Efterårets farvoritter





Vi har været på æblerov og af æblerne er der kommet æblekompot, som er et hit til havregrøden eller yoghurten. Der er også blevet lavet efterårsboller med inspiration fra Mette, med lidt ændringer.

Efterårsboller:
2 dl lunken vand
2 dl yoghurt
25g gær
1 æg
1 tsk salt
1 spsk sukker
solsikkekerner
3 revne æbler
150g havregryn
100g fuldkornshvedemel
250g hvedemel

Tilsæt ingredienserne i den opstillede rækkefølge og bag ved 200 grader i 20 - 25 min. Jeg lod bollerne hæve i køleskabet natten over.

Udover lækre retter med æbler, så er jeg også glad for alle de skønne farver som efteråret bringer med sig. Hele vores have har efterhånden skiftet farve og det er vældig skønt at se på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar