mandag den 3. juni 2013

bidt af en gal loppe

Der er kommet lidt af en samler over mig. I den seneste tid har jeg slæbt en del loppefund med hjem. I takt med at vejret bliver varmere, syntes der også at  komme flere loppemarkeder til. Ellers også er det bare fordi de bliver mere synlige. Jeg har i hvert fald svært ved at køre forbi uden at kigge. Der kan jo være guld i gemmerne. Guld er nemlig hvad jeg vil kalde mine fund. I mine øjne er det små skatte. Jeg er nok bare nødt til at sande, at min bedre halvdel ikke er inficeret med det såkaldte samlergen, ja han er nærmest modsat. Er der noget som hedder smid-ud-gen? Dog sniger der sig en del ting ind, man kan vel ikke gøre for at man har charme.
Ting som er fundet vej indenfor for nylig er et gammelt måske tallerkenskab, som blev til nymalet skoskab, en lænestol som bare måtte med hjem, et sukker og fløde sæt fra Lyngby og stofrester af den fineste slags.

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker også loppefund! De spreder sådan hygge ihjemmet. Ellers må du lave jeres gildesal/slyngelstur/mancave om til skattekammer for dine guldfund ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du siger noget Anne :) Jeg tror egentlig, at jeg ville sætte større pris på at smide manden derned med vennere og få mig-tid end et skatte-kammer .. Til held for manden! ;)

      Slet