fredag den 27. februar 2015

Lad tiden stå stille..

Jeg blev inspireret af et indlæg hos Nanna, hun skriver om kvalitetsstof og jeg kunne ikke lade være med at tænke over de tanker hun gjorde sig. Jeg ville mene, at den efterspørgsel på mest og billigst ikke kun er at finde i metervarer og stofkvalitet, men også i hverdagens gang i samfundet. Vi skal være hurtige og ikke have for stor omkostning, vi kan selv være tilbøjelig til at vælge de hurtige løsninger på den kortsigtet bane.

Men hvis jeg tænker grundigt over det, så er det ikke det som giver min hverdag mening, det er ikke det som jeg definerer kvalitet og det er bestemt heller ikke det, som gør mig glad. Der hvor jeg får den fornemmelse i maven af ro og tilfredshed, det er når tiden går stille eller helt i stå. Det er, når jeg finder tid til at lade deltaljerne bryder ud af øjeblikket. Det er også det, jeg læser i Nannas indlæg, når hun beskriver stof, som holder struktur og farve, og det måtte gerne være det, som gennemsyrede vores hverdag og liv. Mindre, men med mere farve og struktur, som kunne holde ved.

Med samme bevæggrund og overvejelse har vi herhjemme også investeret i en båd, en stor båd med plads til at være. For tid på havet er bestemt af vinden og vejret, og det nytter ikke med en efterspørgsel på det hurtigste og billigste, for det er ikke at finde. Så til sommer, så skal Beneteau'en sættes på prøve og en sommerferie med flere sømil skal prøves af.


3 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt indlæg som sætter tanker i gang her også... Og hvor fedt med båden altså. Det bliver da SÅ skøn en ferie!

  SvarSlet
 2. Hov, den sendte lige før jeg fik skrevet god weekend til jer. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tine! Det er så dejligt du følger med.. Skøn weekend hos jer .. <3

   Slet