torsdag den 2. oktober 2014

.. stikker af

Alt mens vi nyder de sidste solstråler af en varm start på efteråret, så er vi også ved at være klar på at stikke af. Vi har nemlig besluttet at dette års efterår skal beriges med en charterferie. Ikke noget vi rigtig har gjort før, men med en travl hverdag for begge forældre og en sommerferie i det danske farvand, så måtte det være på tide at udforske sydens sol. 

Efteråret er ellers en tid som jeg nyder, farverne er fantastiske og inspirerende. Luften (især når det IKKE regner) er frisk og indbyder til, at finde strik frem og tage på lange gåture, hvor man helt sikkert kan falde over en kastanje eller to. Og det er så svært at lade dem være. Som alle de andre farver i efterårets landskab, så er kastanjerne også imponerende i sin farve. 

Så når sydens sol er blevet udnyttet til fulde og min, så småt efterårskolde, krop er blevet gennemvarmet, så glæder jeg mig til, at tage hul på efteråret. Finde strikketøjet frem, tænde op i brændeovnen og trække uldtæppet godt op omkring sig og alt hvad efteråret ellers bringer med sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar