tirsdag den 3. juli 2012

Gilde

Så blev ballet åbnet og 34 gæster mødte glade og forventningsfulde op, til en dag i Ella's navn. Vi havde inviteret til fest for vores mindste. Men hvad vores gæster ikke vidste var, at tidligere på dagen havde vi været en tur på rådhuset og giftes os. En skøn dag var det og da tiden til kagen nærmede sig, måtte nyheden slippe ud, for det er jo ikke så tit, at man serverer bryllupskage til en fest uden bryllup. Min kære mand, for det er han jo nu, startede fjernsynet op, og lidt efter kom et billede frem med os foran en højtidelig mand og derefter blev der sagt ja. Fantastisk at kunne overraske familie og venner med en glædelig nyhed. De tog også hævn senere og stablede en primitiv og smuk æresport sammen af naboens have og gavepapir. Vasen er en gave fra den højtidelige mand.

2 kommentarer:

 1. Ihh tillykke med det. Mine forældres bryllup var også en surprise for gæsterne, da de pludselig blev viet hjemme i stuen.
  Skæg historie at kunne fortælle senere, og hvor skønt at I har haft en vidunderlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anne! Hyggeligt at du kan fortælle en ligende historie. For os var det skønt at kunne holde det intimt, men stadig dele det med alle sine kære.

   Slet