søndag den 19. august 2012

Blogland

Da jeg stødte på Tine's og Malene's blogtræf, så blev jeg fristet. Jeg meldte mig til og det har jeg ikke fortrudt. Det blev en skøn, og på mange måder givende dag sammen med nogle inspirerende damer. I starten havde jeg mine spekulartioner, hvorvidt man kunne samle helt tilfældige mennesker og være sikker på, at der var noget at snakke om, hele dagen. Men mine tanker blev gjort til skamme, for der var ingen problemer, ja tiden gik faktisk lidt for stærkt. Hvad kan man ellers ende med, når man samler kreative damer, med lyst til at inspirere og åbne sind for inspiration. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg deltager i et sådan arrangement.
Tak til de to initiativtager for at gøre en lille smule af mit blogland til virkelighed.

4 kommentarer:

 1. ...og tak til dig fordi du sprang ud i det. Det var så hyggeligt.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var enormt hyggeligt, så hvis lysten eller muligheden melder sig til et ligende arrangement, så sig endelig til. Så kommer jeg :)

   Slet
 2. Jeg siger præcis det samme som Malene - det var bare så hyggeligt! Vi skal nok give lyd næste gang, for der bliver jo nok en næste gang... På et eller andet tidspunkt. ;-)

  KH

  SvarSlet
 3. Hej katrine.
  Super hyggeligt at møde dig i lørdags. Jeg læser jo flittigt med her inde og hvor er det bare noget andet at møde hinanden "in real life"... altså på den gode måde :)

  SvarSlet